Vegetarisk, laktosfri, grädde i matlagningen och i drinken

YING
Kokosmjölk

Vegetarisk grädde - laktosfri naturligtvis

Kokosmjölk är en basingrediens i det Asiatiska köket Den användes i curryrätter soppor, såser, grönsaksrätter etc.
Kokosmjölk är inte det flytande innehållet i en kokosnöt. Kokosmjölk tillverkas av kokosköttet från insidan av skalet.
Matlagning på Asiatiskt vis utan kokosmjölk är otänkbart.

YING Kokosmjölk är en vegetarisk ersättning till animaliskt fett i bakning, soppor, såser, stuvningar och andra anrättningar där man idag använder mjölkprodukter.
YING Kokosmjölk kan ersätta grädde och mjölk i de flesta svenska recept, vilket är en fördel bla. för de som är laktosintoleranta.

YING Kokosmjölk är av mycket hög kvalitet - innehåller 20% fetthalt vilket ger förutsättningen för att få den mjuka och krämiga smak man eftersträvar i Asiatisk matlagning.
 
För produktfakta, Läs mer...
 
För kvalitetsfakta , Läs mer...

Tillbaka